Skip to content

BIO- DROJA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L63707202P
Administrator: Bajram Droja
Objekti i Veprimtarisë: Zhvillim bletarie, mbarështim, rritjen, shumëzimin, prodhimin dhe qarkullimin e bletëve, prodhimeve të bletëve, si dhe pajisjet për bletari, përpunimi i mjaltit dhe nënprodukteve të mjaltit, përpunimi, paketimi dhe etiketimi i tyre, shitja me pakicë dhe shumicë dhe eksporti i tyre, qendër për trajnime, për zhvillimin e bletarisë për gjinitë femërore dhe mashkullore, zhvillimi i agro – turizmit me prodhime bio dhe kuzhine tradicionale, rritje dhe mbarështim të pularisë.
Emërtime të tjera Tregtare: BIO - DROJA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 06.01.2016
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
KRujë Krujë, lagjja nr.2, rruga Abaze, ndërtesë private, 1 katëshe, zona kadastrale 8621, me numër pasurie 1

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare