Skip to content

Flower Hotel & Spa
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L63707803N
Administrator: Rina Çaçi
Objekti i Veprimtarisë: Hoteleri turizëm, import Eksport të mallrave ushqimorë, industriale, makineri e pajisje të ndryshme, transport udhëtarësh brenda dhe jashtë vendit, agjenci turistike incoming, bar restorant, pishinë, sauna, trajtime estetike, mirëmbajtje. Shoqëria mund të ushtrojë çdo veprimtari tjetër tregtare dhe prodhuese e cila nuk ndalohet me ligj. (Neni 7 i Ligjit 9901, date 14. 04. 2008, "Për tregtaret dhe shoqëritë tregtare "). Stacion plazhi Durrës, në zonën e Golemit për pushuesit hotelit.
Emërtime të tjera Tregtare: Flower Hotel & Spa
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 05.01.2016
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 286 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Sarandë Rruga "Skënderbeu", Pallati 6- Katësh, Kati parë Nr 48/1

Adresa:
Tiranë Tiranë Tiranë Njësia Bashkiake Nr. 2, Rruga Vllazen Huta, numër pasurie 5/343, zona kadastrale 8150 Tiranë Golem Golem godinë 6-katëshe, zona kadastrale 1791, nr pasurie 71/19, 71/20, 71/45

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare