Skip to content

M.A.M. 2015
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L63708802K
Administrator: Marco Bincoletto, Alessandro Cognolato
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet në fushën bar, restorant, bed & breakfast, hoteleri; Aktivitet palestër, e hapur apo e mbyllura, qendra estetike dhe spa; Shërbime të tilla si karrige plazhi, shtretër dhe çadra;Turizëm me turiste brenda dhe jashtë vendit, guida turistike, ekskursione në det dhe tokë;Shërbim makinash me qira me shoferin e shoqërisë;Organizimi i eventeve, festave dhe koncerteve;te marrë përfaqësime, me dhe pa depozite, të veprojë si agjenci përfaqësimi, komisionare dhe Konçesionare e shoqërive me objekt të njëjtë dhe të ngjashëm me të vetin, si në Shqipëri ashtu dhe jashtë saj;te behet pjesëmarrëse, të mbaje kuota dhe aksione në shoqëri, ente, ndërmarrje ose shoqëri shqiptare ose të huaja që kanë qëllime të njëjta, komplementare ose të ngjashme me të vetin;te kryejë çdo aktivitet industrial, tregtar dhe financiar, mobilier dhe imobiliar (përfshirë ndërtimin, shitjen dhe menaxhimin e pasurive të paluajtshme) që kanë lidhje me përmbushjen e objektit të shoqërisë;te nënshkruajë kontrata aktive dhe pasive kredie me institucione të kreditit të autorizuar me ligj dhe me shoqëri private, të japë garanci, dorëzani dhe në favor të të tretëve për kredi të marra nga të tretët;Përgjithësisht të kryejë çdo aktivitet për të cilin ligji nuk parashikon kufizime të veçanta.
Emërtime të tjera Tregtare: M.A.M. 2015
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 06.01.2016
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
KSAMIL Zona Ksamil, Pasuria Nr.5, Volumi 15, Faqe 79, Zona Kadastrale 2297

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare