Skip to content

DARETIA

JSON

NIPT: L63715002U
Administrator: Ioannis Byros, Ioannis Antoniadis, Michail Kolios
Objekti i Veprimtarisë: Importi, eksporti, veprimtari minerare, përpunimi dhe shitja (në Shqipëri dhe jashtë saj) i të gjitha llojeve të mermerit, gurit dhe mineraleve, si dhe shfrytëzimi i guroreve.
Emërtime të tjera Tregtare: DARETIA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 30.12.2015
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 3
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçë Km 8 të rruga Korçë - Tiranë pranë Karburantit Rudi, Zona Kadastrale 3716, Pasuria Nr. 274/167. Korçë

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare