Skip to content

Farmacia Bubullimë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L63715404O
Administrator: Ardi Bita
Objekti i Veprimtarisë: Shoqëria ka për objekt të saj kryerjen në të gjitha aktivitetet që një shoqëri tregtare mund të ushtrojë në bazë të legjisLaçionit shqiptar, dhe në veçanti: kryerja e aktivitetit tregtar të tregtimit të artikujve farmaceutike, parafarmaceutike, kozmetike, marrja me qira/blerja e ambienteve për tregtimin e materialeve farmaceutike, parafarmaceutike, kozmetike dhe çdo shërbim tjetër farmaceutik sipas lejeve dhe licencave përkatëse. kryerja e importit dhe eksportit të artikujve farmaceutike, parafarmaceutike, kozmetike në përputhje me lejet dhe licencat e lëshuara nga organet përkatëse. Kryerja e çdo aktiviteti tjetër mbështëte për tregtimin e artikujve farmaceutike, parafarmaceutike, kozmetike sipas legjisLaçionit në fuqi. Për të realizuar objektin të saj, Shoqëria, mund të realizojë drejtpërdrejtë apo në mënyrë të tërthortë çdo lloj pjesëmarrje në shoqëri të tjera. Shoqëria, dhe me qëllim arritjen e objektit të saj, mund të lidhë marrëveshje tregtare apo bashkëpunimi me shoqëri tregtare dhe/ose institucione shtetërore si dhe të kryejë çdo veprim tregtar që organi administrativ do ta konsideroje të nevojshëm.
Emërtime të tjera Tregtare: Farmacia Bubullimë
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 11.01.2016
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
BUBULLIME Njësia Administrative Bubullime, fshati Bubullime (përballë shkolles se mesme "Dhimiter Mino"), godinë 1-katëshe, zona kadastrale 1295

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare