Skip to content

BUFFALO FARM DUKA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L63718401F
Administrator: Arta Danaj
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet blegtoral dhe bujqësor Mbarështim i buajve, blerja e tyre në tregun e ndërkombëtar, ngritja dhe ndërtimi e fermës me të gjitha objektet ndihmëse, ushqimi, therja e kafshëve, përpunimi i qumështit, përpunimi i mishit, tharja e lëkurës, eksportet e produkteve të mishit, qumështit dhe lëkurës së buajve jashtë shtetit si edhe aktivitet tjetër bujqësor dhe blegtoral dhe import eksport të produkteve të agrikulturës dhe blegtorisë.
Emërtime të tjera Tregtare: BUFFALO FARM DUKA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 12.01.2016
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
DIVJAKE Fshati Çerme, Rruga e Divjakes, Lagjja Çerme Shkumbin, shtëpia Bullari Lushnje

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare