Skip to content

NATYRAL-3D
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-07 14:22:42
JSON

NIPT: L63722001B
Administrator: Devis Osman
Objekti i Veprimtarisë: Dizinfektime, deratizime dhe dizinsektim ambjentesh biznesi, institucione,shtepi,farmaci bujqesore,importeksport,tregeti artikuj te ndryshem,sherbime dhe furnizime institucione publike,sherbime ndertimi, tregeti materiale ndertimi dhe te ndryshme etj.
Emërtime të tjera Tregtare: NATYRAL-3D
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20/01/2016
Rrethi: Korçe
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
Çështje Ligjore: Sipas Vendimit te Asamblese se Pergjithshme date 19.10.2021, eshte ndryshuar statusi i shoqërisë nga aktiv ne te pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçe, Maliq, Ish Reparti Ushtarak, Zona Kadastrale nr.2573, nr.pasurie 1/320.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 07.12.2021
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : L.Kanani