Skip to content

ACENET
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-01-14 11:42:08
JSON

NIPT: L63728403C
Administrator: Josif Gjeçi
Objekti i Veprimtarisë: Kryerja e shërbimeve të internetit, email, webhosting, abonentëve të ndryshëm, videokonferencat etj. Kryerjen e aktivitetit të transmetimeve audio dhe audiovizive nëpërmjet sistemit onilne ose sistemeve të tjera të telekomunikacionit për transmetimet dhe ritransmetimet audio dhe audiovizive të çdo lloji, si dhe shitjen e produkteve apo shërbimeve audio dhe video në përputhje me legjisLaçionin në fuqi në Republikën e Shqipërisë dhe rregulloret përkatëse të miratuara nga autoritetet rregullatorë kompetente. Kryerjen e shërbimeve telefonike fikse dhe shërbime të tjera kryesore dhe aksesorë të lidhura me tëlefoninë fikse. Tregtim dhe riparim të pajisjeve elektronike.
Emërtime të tjera Tregtare: ACENET
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 22/01/2016
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 4
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lushnje Lagjja Çlirimi, Rruga Uan Kondakçiu, godinë 3 katëshe, kati i parë nr 4/136.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 14.01.2023
Akti i themelimit
Kontrate 2 paleshe dhurimi date 24.03.2017
Kontrate date 03.03.2016
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 1 211 496,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 053 144,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 004 625,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 132 974,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:13 864 762,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:12 214 654,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:10 086 849,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:1 533 789,00
Punuar Nga : A.Lala