Skip to content

Egeu Stone
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-06-23 12:04:29
JSON

NIPT: L63916002I
Administrator: Gazim Bregu
Objekti i Veprimtarisë: Nxjerrja, përpunimi, tregtimi i gurëve dekorative, materialeve inerte etj. Ndërtime civile, industrial, turistike, bujqësore, ujësjellsa, kanalizime, kanale impiante vaditjeje, punime karpentierë, druri, instalim material druri-metalike, plastike-xhami, shtrime rrugësh, ndërtime urash, kanale kulluese, vepra në fushën e telekomunikacionit, punime bojatisjeje-hidroizolimi-akustike, kundër zjarrit, pastrim I sipërfaqes urbane, kryerja e punimeve në shërbesa funerale. Rikonstruksione në godina guri, tulle, beta, suvatime, hidraulike, elektrike, lyerje, mobilime, izolime, tubacione, çati, dyer dritare, pastrime me ujë, rregullim ambienti. Tregti e pergjithshme Import - Eksport me shumice e pakice e mallrave te ndryshme industriale, materialeve te ndertimit, bojra, llaqe, elektrike, elektroshtepiake, hidrosanitare, te sinjalistikes rrugore,te automjeteve, e pjeseve te kembimit per automjete, te mjeteve lundruese etj.
Emërtime të tjera Tregtare: Egeu Stone
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.03.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Kashar, Mezes, Rruga Pavaresia, zona kadastrale 2679, nr i pasurise 124/2 dhe 124/126

Adresa:
Tirane, Kamez, VALIAS, Fshati Valias, shkolla "Niko Hoxha"
Tirane, Kamez, Bulevardi Blu, nr.492, shkolla "Ibrahim Rugova"
Tirane, Farke, Njesia Administrative Farke, Rolling Hills, Zona Kadastrale Nr.2529, Nr. i pasurise 621/68, Lunder.
Tirane, Kavaje, Zona kadastrale 8552, nr pasurie 7/88, rikonstruksion i shkolles se mesme Aleksander Moisiu

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 23.06.2021
Statuti i shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2021
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 17 197 196,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 5 631 343,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 4 520 380,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 5 574 632,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:103 081 130,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:144 735 027,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:115 774 720,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:14 666 374,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala