Skip to content

HELIOS NDERTIM
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-28 13:33:25
JSON

NIPT: L64507603U
Administrator: Elio Stefo
Objekti i Veprimtarisë: Projektim, ndërtim, shërbime në fushën e ndërtimit, importeksport, tregtim i materiale të ndërtimit.
Emërtime të tjera Tregtare: HELIOS NDERTIM
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02/09/2016
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçë, Pogradec Lagjja nr. 1, Bulevardi "10 Deshmoret e Pojskes", Nr 24

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 28.10.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -1 340 685,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 070 013,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 192 803,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 206 719,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:500 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:13 599 255,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:26 101 059,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:16 547 102,00
Punuar Nga : A.Lala