Skip to content

MP ENGINEERING SOLUTIONS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-15 14:48:48
JSON

NIPT: L64528601R
Administrator: Piro Niko
Objekti i Veprimtarisë: Zyre projektimi dhe konsulence teknike ne ndertim. Mbikqyrje dhe kolaudim per objekte civile. industriale, ndertimore dhe infrastrukture. Pregatitje plane te detajuara vendore; projektim arkitekture e inxhinierik per objekte civile e industrial, projekte infrastrukture, ura e vepra arti si dhe peisazhe, siperfaqe te gjelberta lulishte dhe parqe. Vleresim pasuri te paluajtshme.
Emërtime të tjera Tregtare: MP ENGINEERING SOLUTIONS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26/09/2016
Rrethi: Pogradec
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 200,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korce, Pogradec Rruga Naim Frasheri, nr Pasurie 2/217, Zona kadastrale 8582, Kati i dyte

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 15.10.2021
Akti i themelimit
Kontrate shitje kuotash kapitali date 19.11.2019
Kontrate shitblerje 26.02.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Punuar Nga : A.Lala