Skip to content

"SEB& DEMAJ"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L66311209Q
Administrator: Albana Demaj
Objekti i Veprimtarisë: Shitblerje automjete, shitblerje mjete lundrimi, makineri pune, servis automjete dhe mjete lundrimi, blerje pjesë këmbimi për automjete dhe mjete lundrimi, import pjesë këmbimi nga mjete të përdoruara tokësore dhe detare, transport brenda dhe jashtë vendit për vete dhe për të tretë, rritje dhe mbarështim për shpendë të llojeve të ndryshme fluturuese, prodhim mish shpendësh fluturues e veze, import veze pule, blerje ushqime për shpendë të importit dhe brenda vendit, blerje inkubatorë dhe pjesët e tyre.
Emërtime të tjera Tregtare: "SEB& DEMAJ"
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 05.01.2016
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Qendër - Vlorë Sherrishte Rruga Vlorë-Sherishte Km.6, Lagjja Sherishte, Objekt Nr.76.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare