Skip to content

RUDI OIL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L66315003A
Administrator: Rudi Ruçi
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimi i karburanteve me pakicë si Naftë Diesel 10ppm, Blu Diesel, Benzine sipas standardeve, si dhe Gazit. Import Eksport, shitje karburanti dhe gazi, vajra lubrifikante me pakicë. Tregtim i artikujve të ndryshëm industrial, bujqësor, blegtoral, ushqimor, hidrosanitare, vegla auto, makineri dhe pajisje dhënie me qira e tyre, pjesë këmbimi për shitje me shumicë dhe pakicë etj. Bar Restorant. Tregtim me shumicë e pakicë i mallrave ushqimorë, industrial, pajisje elektroshtëpiake, produkte bujqësore dhe blegtorale, konfeksione pajisje elektroshtëpiake, pjesë këmbimi etj. Prodhimi i mallrave ushqimorë industrial dhe i lëndës së parë për to në vend si dhe kontraktimi për kete qëllim. Veprimtari në fushën e transportit të mallrave brenda dhe jashtë vendit me mallrat e vete. Shoqërisë dhe të të tretëve. Tregtimi me shumicë dhe pakicë i mallrave industrial, ushqimorë, bujqësore, blegtorale, elektroshtëpiake ushqimi social etj. Importimi, eksportimi i produkteve të gatshme dhe gjysmë të gatshme si dhe i lëndëve të para për to si dhe kontraktimi me përsona të ndryshëm fizike apo juridike, vendas apo të huaj për këte qëllim. Tregtimi me shumicë e me pakicë i konfeksioneve, për burra dhe gra të të gjitha llojeve (kostume, pantallona, xhaketa, pulovra, bluza, të brendshme etj) si dhe aksesorët që lidhen me këto konfeksione (këpucë, çanta) etj. Tregtimi me shumicë dhe pakicë i artikujve kozmetik, parfumeri si dhe çdo artikull 2 tjetër që përfshihet në këte fushë. Tregtimi me shumicë e pakicë i artikujve prej druri, makineri e pajisje si dhe pjesë këmbimi të tyre.
Emërtime të tjera Tregtare: RUDI OIL
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 08.01.2016
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkodër Lagjja Liria, Rruga e Pazarit, zona kadastrale 8591 , nr.pasurie 12, godinë 1-katëshe

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare