Skip to content

Golimbas - 2016
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L66315203L
Administrator: Jetnor Malaj
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet në fushën e ndërtimit: punime patinimi dhe lyerje, punime karpentieri(punime armaturash), punime për shtrim e veshje me pllaka, punime instalime hidraulike, kryerja e transportit të mallrave për llogari të vet dhe/ose për llogari të të tretëve, punime pastrimi në ambientet urbane. Aktivitet në fushën e tregtisë;shumicë dhe pakicë i artikujve të ndryshëm industriale, ushqimorë, materialeve të ndërtimit, profileve të duraluminit dhe aksesorëve të tyre, profileve plastike dhe aksesorët e tyre, profileve të hekurit dhe aksesorët e tyre, pajisjeve hidrosanitare, elektrike dhe elektroshtëpiake, pjesëve të këmbimit për automjete, pajisje zyrash, import eksport i tyre.
Emërtime të tjera Tregtare: Golimbas - 2016
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 12.01.2016
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë Lagjja Uji i Ftohte, Rruga Belvedere, Nr.237/2

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare