Skip to content

DEA COMPANY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L66318001V
Administrator: Jozef Ndoci
Objekti i Veprimtarisë: Web desing, shërbime IT, internet marketing, real estate, imobiliare, shitje produktesh në internet, agjenci lajmesh online, agjenci turistike, shitje produktesh elektronike, import produktesh elektronike, shitje produktesh kozmetike, prodhim dhe shitje produktesh bujqësore, punime në fushën e ndërtimit, punime civile dhe industriale, shit-blerje automjetësh, punime dhe shitje produktesh artizanale, eksport produktesh artizanale, shërbime bar kafe, agjenci reklamash, import materialesh ndërtimi të përdorura, import pajisjesh elektroshtëpiake të përdorura, import pajisjesh elektronike të përdorura.
Emërtime të tjera Tregtare: DEA COMPANY
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 12.01.2016
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
GURI I ZI JUBAN Juban, Rruga Shkodër-Mjede, Lagjja Ndue Kola, ndërtesa nr. 54

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare