Skip to content

AGRO-BURONJA 2016 Beshisht
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L66318201K
Administrator: Tomor Demiraj
Objekti i Veprimtarisë: Bashkëpunimi në fushën e prodhimit bujqësor dhe në marketing, kjo shoqëri do të prodhojë, të manipulojë, të përpunojë, të ruaj, të klasifikojë, të transportojë, të shpërndajë si dhe të tregtojë produkte bujqësore dhe blegtorale në gjendjen e tyre natyrore ose të përpunuara me parë.
Forma ligjore: Shoqëri e Bashkëpunimit Bujqësor
Viti i Themelimit: 11.01.2016
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 7
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë Bulevardi Ismail Qemali, Lagjja 29 Nëntori, Kompleksi Conad, Kati 2

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare