Skip to content

Zani Gas
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L66326801R
Administrator: Pranvera Zaharija
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me pakicë i bombolave të gazit për ngrohje dhe gatim për popullatën, familjaret, bizneseve dhe të gjithë atyre që kanë nevoje për bombola gazi. Tregtimi i artikujve industriale që kanë të bëjnë me bombolat e gazit. Shoqëria mund të zhvillojë çfarëdolloj aktiviteti tjetër të afërt ose që lidhet ma objektin e saj, e vetme ose me pjesëmarrje me ente, ndërmarrje ose shoqëri të tjera duke kryer të gjitha operacionet financiare të nevojshme për arritjen e qëllimit të shoqërisë.
Emërtime të tjera Tregtare: Zani Gas
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 20.01.2016
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 500 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
GRAMSH Lagjja Sporti, rruga Ali Koçi, zona kadastrale nr.1842, ndërtesë private me nr.pronësie 9/243

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare