Skip to content

DADA GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L66404206G
Administrator: Klodiana Belegu
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me shumicë dhe me pakicë të produkteve industriale. Veprimtari të ngjashme dhe plotësuese të sa më sipër.
Emërtime të tjera Tregtare: DADA GROUP
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 01.02.2016
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 600 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tiranë Tiranë Tiranë Njësia Bashkiake nr.10, Rruga Reshit Çollaku, Pallati Shal, Shkalla nr.1, apartamenti.3
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Novoselë CERKOVINE Vlorë, Novoselë, Rruga Nacionale Vlorë-Fier, KM 13, Lagjja Cerkovine, ndërtesa 1 katëshe, nr.202/5

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare