Skip to content

R P L CALL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L66510206Q
Administrator: Enrico Luciano
Objekti i Veprimtarisë: Rishitje të trafikut telefonik në teknologjinë me zë, CallCenter, shitje software, shitje produkte ushqimorë, reklamash dhe sistem interneti. Marrjen e mandateve/fuqive ligjore nga ndërmarrje italiane dhe të huaja për tregtimin e produkteve dhe/ose shërbimeve që lidhen me sektorët e telekomunikacioneve dhe të energjisë. Marrjen e mandateve/fuqive ligjore të agjencive tregtare në përgjithësi, përfaqësimeve, koncesioneve (dhe ekskluzive), për të vepruar si agjente/komisionere, për kompanitë italiane dhe të huaja, për të prokuruara biznese dhe të zhvilluar aktivitete të tjera ndërmjetësimi në kufijtë dhe në përputhje me normativen ligjore në fuqi, për çdo gjë që ka lidhje si me mallrat ashtu dhe me shërbimet. Tregtimin e mallrave dhe /ose shërbimeve për llogari të vetën dhe përmes markave të veta, import-export të mallrave dhe/ose shërbimeve, krijimin dhe menaxhimin e aktiviteve tregtare, edhe përmes ekspozimit tregtar të lokale të hapura për publikun, të mallrave dhe/ose shërbimeve të destinuara për publikun ose për operatorët tregtare(me shumicë). Të gjitha këto aktivitete ushtrohen përmes përdorimit të faqeve të internetit si ato biznes-biznes ashtu dhe ato biznes-konsumator. projektimi, 2 zbatimi, ekzekutimi, menaxhimi dhe asistenca pas shitjes si dhe këshillimi i subjekteve fizik ose privat, në fushën energjetike, elektricitetit, përfshi atë nga burime të rinovueshme të mbetjeve, të mbetjeve në fushën hidrike dhe të telekomunikacioneve, menaxhimi i platformave logjistike, marrëveshje për kontrata të ekskluzuvitetit Franchise etj.
Emërtime të tjera Tregtare: R P L CALL
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 08.03.2016
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë Rruga Fejzo Gjomema, Lagjja Pavaresia, Pallati Bushi, Shk 1, Kati 2

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare