Skip to content

Fatjon Saliu
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-14 14:24:09
JSON

NIPT: L66703005N
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Projektim ndertimesh civile, industriale dhe spitalore. Konsulence, projektim dhe zbatim ne projektet dhe objektet monumente te kultures. Supervizion ne restaurimin e monumenteve te kultures.
Emërtime të tjera Tregtare: Fatjon Saliu
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 03/05/2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I. Me date 26.09.2017, u pezullua aktiviteti i subjektit per nje periudhe te pacaktuar. Statusi ndryshoi nga: “Aktiv” ne “Pezulluar”.

II. Me date 25.10.2018, u aktivizua veprimtaria e subjektit person fizik. Statusi u kthye ne “Aktiv”.

III. Me date 30.04.2021, u pezullua aktiviteti i subjektit. Statusi ndryshoi ne “Pezulluar”.

IV. Me date 06.07.2021, u aktivizua veprimtaria e subjektit. Statusi u kthye ne “Aktiv”.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia administrative nr.7, Rruga "Ndre Mjeda", Kompleksi Magnet, Pallati DA-8(Lyra), Ap2/3

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 14.10.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Punuar Nga : A.Lala