Skip to content

ZadrimArt
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L67507504F
Administrator: Mira Kukaj
Objekti i Veprimtarisë: Në fushën e prodhimit e tregtimit të punimeve artizanale e artistike, në qeramike, tekstil, dru, sapunëri, parfumeri, pikture, skulpture etj. Si dhe importin dhe eksportin e tyre si dhe të lëndës së parë prodhimin e tyre. - Në fushën e Importit dhe eksportit të artikujve të ndryshëm Industrial - Në fushën e importit të makinerive të ndryshme për industrinë e tekstileve, të artizanatit si dhe të pjesëve të këmbimit të tyre. - Në fushën e ruajtjes e promovimit të vlerave të trashëgimisë historike, kulturore e sociale, artizanale të zonës së Zadrimës, si dhe ngritjen e kurseve për përgatitjen e të rinjve për të mësuar këto profesione. - Në fushën e organizimit të guidave turistike që kanë të bëjnë me njohjen dhe promovimin e vlerave historike, kulturore e zejtare të rajonit të Zadrimës. - si dhe çdo aktivitet të lejuar me ligj.
Emërtime të tjera Tregtare: "ZadrimArt" sh.p.k
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 06.01.2016
Rrethi: Lezhë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Blinishtë KRAJNE Lagjja Qendër, Rruga kryesore, ndërtesa e Kishës Krajen, Kati i parë Nr.3

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare