Skip to content

FARMACI RAMI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L67508901K
Administrator: Naze Rami
Objekti i Veprimtarisë: Shitje me shumicë dhe pakicë të barnave dhe produkteve farmaceutike.
Emërtime të tjera Tregtare: FARMACIA RAMI
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 07.01.2016
Rrethi: Dibër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.A.1.F - Farmacitë ose agjencitë farmaceutike (farmaci)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
BURREL Lagjja Drita, Rruga Ibrahim Temo, ndërtesë private 2-katëshe , Kati i II përballë spitalit Burrel

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare