Skip to content

ITAL-PLASTIC & BA -SHPK
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L67513601R
Administrator: Besim Sllamniku
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim i produkteve plastike dhe tregtim me shumicë dhe pakicë.
Emërtime të tjera Tregtare: ITAL-PLASTIC & BA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 06.01.2016
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
LIBRAZHD Lagjja nr 2, Rruga e Dibrës, zona kadastrale 2446, nr i pasurisë 1/489.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare