Skip to content

OBELISKU
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-08 11:53:10
JSON

NIPT: L67608504N
Administrator: Arion Gjini
Objekti i Veprimtarisë: Tregti- Hoteleri-Bar Restorant, ndërtim, Qendër Biznesi, Import- Eksport, me shumicë e pakicë të artikujve të ndryshëm industrial, ushqimorë, konfeksione elektor shtëpiake etj. Hapje e agjencive turistike për shërbime të ndryshme turistike udhëtimi, si transport me autovetura, furgona, minibus, autobus, kamionëve, jahte, mjeteve lundruese etj, shërbime turistike hoteliere, organizimi i guidave turistike brenda dhe jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë. Karburante me pakicë, veprimtari transporti për mallera dhe udhëtarësh, kombëtar e ndërkombëtar, cargo etj. Marrja dhe dhënia me qira e pasurive të paluajtshme, apartamenteve, zyra, truall, sheshe parkimi, për reklamimin dhe parkimin e autoveturave, furgonave, minibus, autobus, kamionëve mjete lundruese etj si dhe të gjitha llojet e tjera të mjeteve motorike të çdo lloj tipi të automjeteve të transportit brenda dhe jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë. Lojëra argëtuese për fëmijë.
Emërtime të tjera Tregtare: "OBELISKU" Sh.p.k
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04/02/2016
Rrethi: Lezhë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lezhë, Lagjja Beslidhja, Bulevardi "Gjergj Fishta", Godina Nr.4

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 08.01.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -167 299,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 161 395,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 001 189,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 961 197,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -816 802,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:27 466 925,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:31 636 626,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:30 454 927,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:27 489 618,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:14 294 977,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala