Skip to content

TINA PACK

JSON

NIPT: L68706202U
Administrator: Enver Xhunga
Objekti i Veprimtarisë: Import, blerje të lëndëve të para bimë aromatike, erëza fruta të thata, artikuj kancelari, metrazhe, përpunime, ambalazhime, elektroshtëpiake, pajisje të domosdoshme mekanike që kërkohen për përpunimin e ambalazhimit e të gjitha artikujve të mësipërm me qëllim tregtimin brenda dhe jashtë vendit prodhime të artikujve të ndryshëm tekstilesh, mbulesa tavoline, tenda, peshqirë banje, qëndisje mbi rroba të gatshme, etj. Import-eksport të bimëve aromatike dhe letër për çanta.
Emërtime të tjera Tregtare: TINA PACK
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 26.11.2015
Rrethi: Gjirokastër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
PERMET Lagjja SMT, Rruga Partizani, ndërtesa Nr. 2

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare