Skip to content

ER & AD TRANS 2016
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L68713101S
Administrator: Xhuljeta Kruja
Objekti i Veprimtarisë: Transport të pasagjerëve dhe udhëtarëve brenda dhe jashtë vendit.
Emërtime të tjera Tregtare: ER & AD TRANS 2016
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 07.01.2016
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
PEQIN Lagjja Xhami, rruga Mustafa Gjinishi, nr.19, Peqin.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare