Skip to content

HYSENI TAILORING
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-13 15:51:06
JSON

NIPT: L68713301H
Administrator: Sanije Hyseni
Objekti i Veprimtarisë: Rrobaqepësi; Tregti dhe shërbime të ndryshme.
Emërtime të tjera Tregtare: HYSENI TAILORING
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11.01.2016
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 350 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Ne date 31.08.2020, eshte vendosur pushim I perkoheshem I aktivitetit nga date 31.08.2020- pa afat. Statusi ishte “Aktiv” u be “Pezulluar”.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
PUKE Rruga "Rexhep Teni", Blloku Nr.3, Pallati Alpin, Kati parë, numër Pasurie 42, Zona Kadastrale 3069

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 13.11.2021
Statuti i shoqerise,date 11.01.2016
Akt themelimi, date 13.11.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : I.Cara