Skip to content

INSIG SH.A
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-05-29 08:45:19
JSON

NIPT: L71325019D
Administrator: Kadri Morinaj
Objekti i Veprimtarisë: Ushtrimin e veprimtarisë së sigurimit dhe risigurimit, nëpërmjet përgatitjes, ofrimit, nënshkrimit dhe zbatimit të kontratave të sigurimit "Jo-Jete", sipas termave dhe klasave të përcaktuara në Ligjin Nr.52/2014 "Për veprimtarinë e sigurimit dhe risigurimit", akteve të tjera normative dhe për të cilat është e licencuar nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare.
Emërtime të tjera Tregtare: INSIG SH.A
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 23/12/2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 650 000 000,00
Numri i pjesëve: 1 083
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: “EUROSIG SHA”, nje shoqeri aksionare, e themeluar me date 16/07/2004 sipas ligjeve te Republikes se Shqiperise, me numer identifikimi biznesi NIPT K41926801W, me adrese ne Tiranë, Rruga Papa Gjon Pali II, Vila nr. 5, dhe me administrator Xhevdet Kopani. Aksionaret e shoqërisë jane: Kadri Morinaj 58.21%, “Euro-Alba-EA” 25.69%, Xhevdet Morina 15.82% dhe Ylli Merkaj 0.28%. (Sipas te dhenave te QKB deri me date 18.07.2023)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 03.03.2021 terhequr nga QKB date 18.07.2023, Pronaret perfitues te subjektit “INSIG SH.A”, zoterues te 25% te kapitalit e me teper, eshte:

Kadri Morinaj, shtetas shqiptar, i datëlindjes 1964, Pronar përfitues për 58.21% të kapitalit, pasi zotëron 58.21% të kapitalit të “Eurosig Sha”, dhe kjo e fundit zotëron 100% të kapitalit të “INSIG SH.A”. Data e percaktimit si pronar përfitues është 23.12.2016.

Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Thanas Xhillari, Rexhep Meidani, Vasil Pilo
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I. Me date 01.12.2017, me ane te Urdherit Nr. 83 Regj, Nr.551 Prot, lëshuar nga Shoqeria Permbarimore “Real Bailiff Service” Sh.P.K, protokolluar nga QKB me Nr.16821 Prot, date 04.12.2017, u urdherua vendosja e mases se sekuestros konservative mbi aktivet e pales debitore, “INSIG” Sh.A me NIPTL71325019 D, me qellim mostjetersimin e tyre si dhe mos kryerjen çdo veprimi qe do sillte ndryshime ne regjistrin tregtar.

II. Me date 06.12.2017, me ane te Urdhrit Nr. 592 Prot, leshuar nga shoqeria permbarimore Real Bailiff Service Shpk, u hoq masa e sekuestros konservative, te vendosur me ane te shkreses Nr. 551 Prot. date 01.12.2017, mbi aktivet e pales debitore "INSIG" Sha me NUIS (NIPT) L71325019D.
Ndryshime
Shënime: INSIG sh.a eshte nje shoqeri e rrjedhur nga shoqeria Instituti i Sigurimeve (INSIG SHA) me numer nipti : J62006012D, dhe qe mbart historikun, te drejtat dhe detyrimet e aktivitetit te jo-jetes saj sipas vendimit per ndarjen e shoqerise.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Jul Variboba, Nr.21

Adresa:
1. Durres Kruje KRUJE Rruga e Kalase, Qender Kruje
2. Tirane Tirane TIRANE Zyre ne Bulevardin Gjergj Fishta, prane Kontrollit Teknik te Automjeteve
3. Elbasan Elbasan ELBASAN Lagjja "Beqir Dardha", Zona Kadastrale 8521
4. Tirane Tirane TIRANE Njesia bashkiake nr 6, rruga Teodor Keko, zona kadastrale 3866, kati i pare, pasurria Nr. 305/230
5. Shkoder Shkoder SHKODER Rr. Adem Jashari, Godina 1 kateshe nr. 1, Zone kadastrale nr.8593, Shkoder
6. Gjirokaster Gjirokaster GJIROKASTER Blloku i Furrave, Nr Pasurie 1/37-N1, Zona Kadastrale 8541
7. Vlore, Rruga Abedin Dino, Lagjia nr.2, Nr.Pasurie 10/310-N 1, Zona Kadstrale 8641
8. Vlore Vlore VLORE Sheshi Avni Rustemi, Lagjja Hajro Cakerri, Pallati Kompleksi Brokaj, Kati 1
9. Vlore Sarande SARANDE Rruga Mitat Hoxha, Port, Sarande
10. Diber, Peshkopi, Bllate e Eper, Njesia Administrative Maqellare, Nr. Pasurie 139/2, Zone Kadastrale 1224
11. Korce Korçe RRUGA TELI SAMSURI, LAGJIA 10, ZONE KADASTRALE 8561, KORCE
12. Durres Durres DURRES Lagjja Nr.4, Rruga e Portit, objekt me Nr.Pasurie 4/273-N9, Z.Kadastrale 8514
13. Tirane Preze PREZE Fushe Preze, prane fushes se kolaudimit
14. Gjirokaster Kelcyre KELCYRE Kelcyre, Permet, Rruga "Josif Kano", Zona Kadastrale nr.2132, pasuria nr.1/104+1-3
15. Tirane Tirane TIRANE Njesia bashkiake nr 5, bulevardi Bajram Curri, pallatet Agimi, shk 7, kati 2, ap 1/A
16. Korce Korçe KORCE Korçe-Pojan-Plase, Rruga Nacionale Korçe-Bilisht, Km.10, zona kadastrale 2984, nr.pasurie 96/154
17. Kukes Kukes KUKES Lagja "2", Godina Ish Gjykates, ne Zonen Kadastrale 2315, Pasuria Nr. 27/64-N1
18. Vlore Vlore VLORE Lagjja Kushtrimi, Rruga 100 Vjetori I Pavaresise, prane Drejtorise Rajonale te Sherbimit te transportit rrugor, objekti Nr. 2
19. Korce Bilisht BILISHT Bilisht-Devoll Zona kadastrale 1187, Nr.pasurie 4/156, vol.20, faq.190
20. Berat Berat BERAT Lagjja 10 Korriku, Nr Pasurie 12/29, Zona Kadastrale 8502
21. Korce Pogradec POGRADEC Bulevardi, Reshit Collaku, perball Turizmit
22. Durres Durres DURRES Lagjja 14, Rruga Bajram Tusha, Godine 1 Kateshe, Zona Kadastrale 8516, Nr.4
23. Durres Durres DURRES Lagjja 1, Terminali i Trageteve, Porti Durrës, Pranë Zonës Operacione Sheshi Eksport
24. Tirane Kashar KASHAR Autostrada Tirane Durres Km 1, Ndertese private, Zona Kadastrale Nr2105, Nr pasurie 1188/19, kati I pare
25. Durres Durres DURRES Lagjja Nr.4, Rruga Egnatia, Zona Kadastrale Nr.8514, Nr.Pasurie 2/28-N7
26. Berat Ura Vajgurore URA VAJGURORE Lagjia 4 Shtatori
27. Shkoder Shkoder SHKODER Rr.Bashkimi, Ndertesa nr.25 Kati I, Zone kadastrale nr.8593, nr.pasurie 3/104-N4, Shkoder
28. Shkoder Shkoder SHKODER Rruga Pal Engjelli, Rajoni nr.5, Zona Kadastrale 8593, nr.pasurie 8/638
29. Korce Korçe KORCE Lagjja 10, Rruga Rilindasit, perballe pikes se Kolaudimit
30. Diber Peshkopi DIBER Lagjja Nazmi Rushiti, Zona Kadstrale Nr.2932, Nr.Pasurie 22/296
31. Fier Ballsh BALLSH Lagjja 5 Maji, prane kryqezimit
32. Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, Rruga Kosova, Pallati 134
33. Tirane, Rruga Qemal Stafa, Njesia Administrative nr.6, Nr.Pasurie I0/293/ND-N6, Zone kadastrale 8370
34. Durres Durres DURRES Lagjja 3, Rruga Grigor Durrsaku, Pallati Nr.462, Ndertese 5 kateshe, kati i pare
35. Tirane Tirane TIRANE Rruga Naim Frasheri, Pallati 4, Kati i pare
36. Korçe, Rruga Vojo Kushi, Lagjia 11, objekti nr.l, Zone Kadastrale 8561 37. Fier Lushnje LUSHNJE Lagjja 18 Tetori, Rruga Vath Korreshi, godine 1 kateshe me Nr.pasurie 14/58, zona kadastrale Nr.8572
38. Fier Fier FIER Lagjia 1 Maj, Prane Kontrollit Teknik Auto
39. Tirane Tirane TIRANE Rruga Dritan Hoxha, Blloku Gintash, Laprake
40. Lezhe Lac LAC DRSHTRR Laç, Zone Kadastrale 1768, Pasuria Nr 127/11
41. Korce Bilisht BILISHT Dogana Kapshtice
42. Fier Lushnje LUSHNJE Lagjja Clirimi, rruga prane Gjykates se Rrethit
43. Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake Nr.7, Rruga e Kavajes, Nr.116
44. Berat Otllak OTLLAK Zona Kadastrale 2848, pasuria nr. 32/4
45. Gjirokaster Gjirokaster GJIROKASTER Rruga "Gjin Zenebisti", Lagjja Pazar, objekti nr.20/70
46. Shkoder Shkoder SHKODER Kioske prane Pikes Kufitare Muriqan
47. Lezhe Lac LAC Bulevardi Kryesor, prane' western union
48. Korce Bilisht BILISHT Rruga Nacionale Bilisht-Kapshtice, Km 9, brenda objektit Doganes Kapshtice
49. Tirane Kavaje KAVAJE Rruga Josif Bundo, Nr.1, pallati 60, Zona Kadastrale Nr.8551
50. Lezhe Lac LAC Lagjja nr 4, Rruga e Kishes, Banese private 1 kateshe, zona kadastrale 2364, Pasuria Nr. 4/237-N1
51. Gjirokaster Gjirokaster GJIROKASTER Zona Industriale, Parku i Automjeteve, godine 1-kateshe, objekti Nr.24/95, ZK.8543
52. Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr.7, Bulevardi Gjergj Fishta, Pallati 8, Kati 1, Zona Kadastrale nr.8250
53. Tirane Gose GOSE Kavaje-Gose, Zona Kadastrale Nr. 8552
54. Tirane Kavaje KAVAJE Rruga Indrit Cara, Lagjja Nr.6, Prane Xhamise Kavaje, Zone Kadastrale Nr.8552, Nr.Pasurie 7/83-N10
55. Shkoder Shkoder SHKODER Rruga Qemal Dracini, pallati FUSHA, Dyqani nr.15, Zone Kad.nr.8592, nr.pasurie 1/1407- N22
56. Vlore Vlore VLORE Rruga Sadik Zotaj, Pallati 458
57. Diber Bulqize BULQIZE Lagjia Gjeologu, Rr. Gjeologu i Parë, ndërtesa 22/1, hyrja 2, Zona Kadastrale 8612
58. Fier Lushnje LUSHNJE Lagjja Skender Libohova, Pasuria Nr.8/36, Zona kadastrale 8572

Faqja Web:
www.insig.com.al

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 06.08.2021
Statuti i shoqerise
Vendimi i Bordit te Autoritetit te Mbikqyrjes Financiare, date 29.01.2020, per miratimin e emerimit te Drejtorit te Pergjithshem te shoqerise INSIG sha
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 18.07.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 18.07.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 15.01.2024
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 29.05.2024
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Pasqyrat financiare 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 105 347 423,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: -148 953 294,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 78 144 753,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 101 394 646,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 40 401 573,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 29 357 112,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 105 399 461,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:1 365 696 755,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:1 233 284 638,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:973 377 464,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:1 009 116 319,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:1 058 477 621,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:1 033 654 242,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:721 410 894,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : A.Lala / P. Nikolli/ L.Kanani