Skip to content

D-CITY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-01-17 11:24:42
JSON

NIPT: L71406024Q
Administrator: Skerdi Jaçellari
Objekti i Veprimtarisë: Shoqeria ka per objekt kryerjen e cdo veprimtarie te lejuar nga ligji dhe/ose pjesemarrjen ne cdo veprim apo aktivitet te ligjshem qe mund te kryeje nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar, e krijuar ne baze te legjislacionit shqiptar. Ndermjetesimin ne shitje-blerje online te produkteve dhe sherbimeve. Shitje blerje online te cdo lloj produkti dhe sherbimi lirisht i tregtueshem; Perfaqesimin direkt, si agjent ose mbi baza porosie, te shoqerive qe veprojne ne sektorin e pasurive te paluajtshme; Aktivitetin e ndertimit, drejtimit dhe dhenien e marrjen me qira te strukturave akomoduese dhe hoteliere (hotele, pensione, fshate turistike) te strukturave akomoduese, ekstra hoteliere (kampingje, bungalou, qendra akomodimi) te ndermarrjeve me restaurimet; Aktivitetin e trasportit te udhetareve si brenda dhe jashte vendit; Shoqeria gjithashtu ka per objekt kryerjen e veprimtarise ekonomike te prodhimit, ambalazhimit dhe tregtimit me shumice dhe pakice te produkteve ushqimore, ujit, vajit, pijeve alkolike dhe jo-aIkolike. Shoqeria gjithashtu mund te ushtroje aktivitetin tregtar te shit-blerjes dhe import-eksportit te cdo lloj malli, me shumice e pakice, ne qarkullim te lire civil qe lejohet nga ligji.
Emërtime të tjera Tregtare: D-CITY
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 22/11/2016
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 4
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: ALBANIAN BUSINESS CONSULTANTS, shoqëri me pergjegjesi te kufizuar e e se drejtës shqiptare, themeluar me date 01/10/2014 me NUIS L42209014R me seli qendrore ne Tirane, Farke,Rruga Shyqyri Brari, Pallati Rreli, Kati 2 dhe me administrator Bardhyl Minxhozi. Ortaket e shoqerise jane Bardhyl Minxhozi me 40% te kapitalit; Gedeon Dudushi me 30% te kapitalit; Elvana Mino dhe Tonin Troqe me 15% te kapitalit secili. Sipas te dhenave te QKB deri me date 17.01.2023

Subjekti Juridik nuk ka regjistruar të dhëna në regjistrin e pronarëve përfitues RPP
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Farke, Njesia Adminstrative Farke, Rruga Shyqyri Brari, Pallati Rreli, kati 2.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 17.01.2023
Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 17.01.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja