Skip to content

AVTOMAGISTRALI-TCHERNO MORE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-08 11:41:56
JSON

NIPT: L71415013A
Administrator: Asen Todorov
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtim, remontim dhe mirëmbajtje të rrugëve dhe të pajisjeve rrugore, të ndërlidhjeve qytetare dhe të infrastrukturës rreth tyre. Prodhimi i të gjitha llojeve të materialeve të ndërtimit dhe inerte si edhe produkte prej tyre. Veprimtari e lidhur me studime, projektime, investime, inxhinierike dhe tregëtare brenda dhe jashtë vendit. Çdo lloj shërbimi që nevojitet për teknike ndërtimi dhe teknika të tjera, shërbim transporti për udhëtarë dhe mallrash. Çdo lloj veprimtarie tjetër e pandaluar nga ligji.
Emërtime të tjera Tregtare: AVTOMAGISTRALI-TCHERNO MORE
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 15.02.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 421 470 000,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: AVTOMAGISTRALI-TCHERNO-MORE AD, një shoqëri aksionare, e themeluar më datë 01.06.1967 sipas ligjit bullgar, me numër identifikues 127001597, me adresë në Bullgari, qyteti Shumen 9700, rrethi Shumen, rruga “Aleko Konstantinov” Nr. 8, e përfaqësuar nga Dimo Dimov. (Sipas Vërtetimit të Agjensisë së Regjistrimeve Bullgari, datë 03.02.2017)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 6750000 leva (BGN) dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 08.02.2020.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga e Elbasanit, Pallati nr.1, poshtë Fakultetit Gjeologji - Miniera

Akte. Tjetërsim Kapitali: Procesverbal nga mbledhja e Bordit Drejtues te AVTOMAGISTRALI-TCHERNO-MORE AD
Statuti I shoqerise se huaj
Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 27.08.2019
Vertetim I Agjensise se Regjistrimeve Bullgari (03.02.2017)
Statuti i shoqerise se huaj
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra financiare 2018
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 94 500 875,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -1 196 988,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:967 582 407,00
Punuar Nga : A.Lala