Skip to content

Step By Step
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-01-25 12:01:36
JSON

NIPT: L71416017O
Administrator: Julian Hima
Objekti i Veprimtarisë: Faqe Interneti.Rreklama Offline (logo, printime).Spote Online. Publikime. Sherbime Marketingu - Ndermejtesim dhe Tregetim - zhvillim mirembajtje website. Sherbime ne shtepi, biznese : elektricist, hidraulik, marangoz, bojaxhi, pastrues, bahcevan, shofer, siguri fizike, siguri objekti. Servis, lavazh, karotrec, sigurim dhe kolaudim i makinave, si dhe te gjitha sherbimet e lidhura me mjetet motorike. Organizim evente familjare, kulturore, artistike, konferenca workshop, seminare. Import eksport, tregti me shumice dhe pakice, transport brenda dhe jashte vendit,shit-blerje online. Punime gipsi, shtrim parketi dhe pllakash, rikonstruktime, punime murature, gomisteri.
Emërtime të tjera Tregtare: Step By Step
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/02/2017
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 20.04.2018, me vendim te asamblese se ortakeve, u vendos pushimi i perkohshem i aktivitetit nga data 20.04.2018 – pa afat. Statusi i shoqerise ishte "Aktiv" u be "Pezulluar".
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Njësia Bashkiake Nr.7, Rruga Muhamet Gjollesha, Vila III Kate, Kati III-të, mbrapa Qendrës Shëndetësore Nr.9

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 25.01.2023
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : P. Nikolli