Skip to content

KEPER
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-12 07:48:32
JSON

NIPT: L71427017A
Administrator: Fatjon Lugja
Objekti i Veprimtarisë: Import eksport produkte bujqesore e industriale. Tregtim me shumice dhe pakice . Ndertime civile e industriale. 4.Shitblerje pasurish te paluajtshme. Mundet gjithashtu te kryeje te gjitha operacionet tregtare, financiare, mobiliare e imobiliare qe eventualisht konsiderohen te nevojshme dhe opportune per te arritur ose nxitur permbushjen e objektit social.
Emërtime të tjera Tregtare: KEPER
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 24/02/2017
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kashar, Mezez, Rruga "Kasem Shima", nr.pasurie 179/14, ZK.2679

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 12.05.2023
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja