Skip to content

GJIKA TRAVEL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-12 08:28:25
JSON

NIPT: L71427502G
Administrator: Ermal Gjika
Objekti i Veprimtarisë: Transport te udhetareve brenda dhe jashte vendit per vete dhe per te trete.Agjensi transporti udhetaresh .Dhenie dhe marrje mjete me qera, asete, pasuri te paluajtshme etj. Import – Eksport, tregtim me shumice dhe pakice te mallrave industriale, ushqimore, veshmbathje, materiale te ndertimit, automjetesh e pjese kembimi per to, makinerish e pajisje, elektroshtepiakeve, hidrosanitare, elektrike e elektronike, mobilje, kozmetike, bime medicinale, hidrosanitare, etj.Shoqeria sipas nevojave te aktivitetit ka te drejten e ushtrimit te çdo aktiviteti te ligjshem, te lejueshem per formen e shoqerise, e cila nuk ndalohet me ligj(sipas nenit 7 te Ligjit nr.9901,dt.14.04-08).
Emërtime të tjera Tregtare: GJIKA TRAVEL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 24/02/2017
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: 1. Durres, Manez, AA 762 PY

2. Durres, Autobus tipi Benz me Targe AA 037 HU
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Manzë, Fshati Kamerras, Rruga Nacionale Gjiri i Lalsit - Manëz, Objekt me Nr.Pasurie 197/13, Kati i parë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 12.05.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja