Skip to content

Brothers Mining Minerals
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-12 09:05:15
JSON

NIPT: L71428038E
Administrator: Urim Gjoka
Objekti i Veprimtarisë: Import - eksport tregtim me shumice dhe pakice i mineraleve metalore dhe jometalore
Emërtime të tjera Tregtare: Brothers Mining Minerals
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27/02/2017
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Paskuqan, Rruga Simon Rrota, Shtepia Nr. 2.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 12.05.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Kontrate Shitje Kuotash date 26.10.2017
Vendim i Asamblese se Ortakeve, Miratim Shitje Kuotash date 26.07.2019
Kontrate Shitje Kuotash date 16.11.2020
Kontrate Dhurimi Kuotash date 14.07.2021
Kontrate Shitje Kuotash date 19.11.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -45 813,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -766 904,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 14 203 421,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 2 265 637,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:18 421 049,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:15 286 126,00
Punuar Nga : A.Baja