Skip to content

Gezim Llaja
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-14 08:10:07
JSON

NIPT: L71501507L
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti materiale elektrike, hidraulike dhe punime elektrike dhe hidraulike.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01.03.2017
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 16.11.2020, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga aktiv ne te pezulluar.
Me date 05.01.2021, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga i pezulluar ne te Çregjistruar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Lagjja nr. 14, Rruga" Vath Truja", Objekt me nr. pasurie 8/139, Zona Kadastrale 8515

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 14.10.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : L.Kanani