Skip to content

Vehap Dragjoshi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-15 10:02:49
JSON

NIPT: L72015006H
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime dhe aktivitete në fushën e ndërtimit si: lyerje, punime gipsi, shtrim pllakash. Punime e instalime elektrike, hidraulike, etj. Tregti me pakice te pjeseve te kembimit per automjete. Prodhim dhe tregtim te ndricuesve led, karrigeve, tavolinave, etj.Tregtim, montim te kondicionereve.Tregtim me pakice te vajrave lubrifikante
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 15/08/2017
Rrethi: Kamez
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lagjja Laknas, Rruga ''Shkëlzeni'', Godinë Private Nr.61

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 15.11.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2018
Pasqyra Financiare 2019
Pasqyra Financiare 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 719 186,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 522 131,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 171 942,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:9 895 600,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:6 526 639,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:2 599 996,00
Punuar Nga : I.Cara