Skip to content

Tirana Training Center
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-19 08:04:26
JSON

NIPT: L72206048M
Administrator: Fitore Beci
Objekti i Veprimtarisë: Ofrim shërbimesh në fushën e arsimit, edukimit, trajnimeve, formimit profesional dhe/ose akademik, por pa u kufizuar ne to, persa i përket ofrimit të shërbimeve që lidhen drejtperdrejt ose indirekt me edukimin në përgjithesi; Krijim, organizim, financim dhe menaxhim i qendrave, terreneve dhe aktiviteteve sportive, të hapura ose të mbyllura, por pa u kufizuar ne to, per sa lidhet me kryerjen e cdo veprimtarie dhe ofrimin e cdo shërbimi që lidhen drejtpërdrejt ose indirekt me sportet; Pjesëmarrje, financim dhe/ose realizim i projekteve që lidhen me ofrimin e shërbimeve ne fushën e edukimit dhe sportit, por pa kufizuar mundësinë e shoqerise që të kryeje të njëjtat veprimtari edhe në rastet kur nuk lidhen me edukimin dhe/ose sportin; Import-eksport i veshjeve dhe/ose pajisjeve sportive dhe i mallrave të tjerë që vlerësohen të nevojshme per kryerjen e aktiviteteve sportive, por pa kufizuar mundësinë e shoqerise që të kryeje importeksport edhe te mallrave të tjerë që nuk lidhen me këto lloj aktivitetesh. Sherbim bar- kafe.
Emërtime të tjera Tregtare: Tirana Training Center
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04/10/2017
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: X.2.B - Formim profesional
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njësia Bashkiake Nr. 10, Rruga Mujo Ulqinaku, Pallati Nr.Pasurie 3/212, ZK 8380

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.11.2021
Statuti i Shoqerise
Kontrate e Shit-Blerjes se Kuotave date 11.12.2017
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 8 311 981,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 13 113 652,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 9 887 511,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -77 737,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:17 319 232,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:24 562 549,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:19 516 578,00
Punuar Nga : L.Kanani