Skip to content

TORAJ ( ish "T-INVEST INTERNATIONAL")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-11 07:16:54
JSON

NIPT: L72213028K
Administrator: Ledjon Toraj
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakice dhe shumice i artikujve dhe mallrave te ndryshem. Import-eksport i artikujve dhe malirave te ndryshem ushqimore dhe jo ushqimore. Tregetimin e produkteve te duhanit dhe te gjithe produktet e aksesorët te lidhura me indrustrinë. Kryerjen e aktivitetit ne fushën imobiliare, dhënie me qira si dhe shitje të pasurive te luajtshme dhe të paluajtshme per individë, persona fizik dhe persona juridikë, konsulenca në fusha te ndryshme, rivlerësim te pasurive te paluajtshme dhe te luajtshme. Shoqeria kryen çdo lloj veprimtarie të dobishme per arritjen e objektit te saj, duke perfshire edhe veprime per shitblerje sendesh të luajtshme dhe të paluajtshme, pjesemarrje me kuota dhe aksione në shoqeri e ndërmarrje td tjera. Perfaqesim Brandi të huaj -Zhvillim rrjeti shitjeje si dhe shitje nepërmjet internetit (online). Shitje Online nepermjet web-faqeve E-COMMERCE të produkteve e shërbimeve të ndryshme.
Emërtime të tjera Tregtare: TORAJ
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 09/10/2017
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: KOA OPTICS, shoqëri me përgjegjësi te kufizuar e se drejtës shqiptare, e themeluar me 04/05/2023 me NIPT M31705021Q me seli qendrore ne Tirane, Rruga Papa Gjon Pali II, Nd.16, H. 10, K.1 dhe administratore Kristina Luzi. Ortak i vetem i shoqerise eshte shoqeria TORAJ. Sipas te dhenave te QKB deri me date 11.05.2023
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Njësia Bashkiake nr. 11, rruga "Vangjel Noti", nr. 36, kati përdhe

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 11.05.2023
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja