Skip to content

Marinela Lika
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-05-15 11:16:28
JSON

NIPT: L72225009S
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Pike rimbushjeje elektronike, kancelari, dhe tabakino.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 25/10/2017
Rrethi: Kamez
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 31.10.2017, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga aktiv ne te pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kamez, FRUTIKULTURE, Bashkia Kamëz, Zona Frutikulturë, Rruga Liria, Godinë 2 Katëshe, Kati 1, Nr.48

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 15.05.2024
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani