Skip to content

ZHILLI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-12 09:37:02
JSON

NIPT: L73828201B
Administrator: Naim Zhilli
Objekti i Veprimtarisë: Import – eksport , tregti me shumice dhe pakice te drurit dhe prodhimeve prej druriProdhimin dhe tregtimin me shumice dhe pakice te arkivoleve, import – eksport.Import eksport te makinerive te ndryshme per prodhim druri, si dhe pjeseve te kembimit per to.Perpunimin aktiv me mall porositesi.
Emërtime të tjera Tregtare: ZHILLI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27/02/2017
Rrethi: Kruje
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 02.05.2018, me vendim te ortakut te vetem, u vendos: Pezullim i Aktivitetit. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Pezulluar"
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kruje, lagjja nr.3, rruga Lek Zaharia, ndertese private, 1 kateshe, zona kadastrale nr. 8621, me numer pasurie 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 12.05.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 274 656,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 087 921,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:1 107 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:3 833 685,00
Punuar Nga : A.Baja