Skip to content

SUPER GAS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-15 10:38:11
JSON

NIPT: L73907002K
Administrator: Kristina Beqirllari
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakice te naftes dhe nenprodukteve te saj, benzine, gaz te lengshem, bitum, mazut, vajra lubrifikante etj. Transporti i naftes, gazit dhe nenproduktet e tyre. Hapje sherbim servisi, sherbim transporti, mallrash dhe udhetaresh. Sherbime Bar-restorant, piceri. Agjensi konsulence ne sektorin tregtar per bizneset vendase dhe te huaja. Agjensi turistike. Aktivitete me pasuri te luajtshme e te paluajtshme. Tregtimi i mallrave te ndryshme, industriale, detergjente te llojeve te ndryshme, mallra ushqimore.
Emërtime të tjera Tregtare: SUPER GAS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03/03/2017
Rrethi: Korce
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Bulgarec Lagjja Periferike, Rruga Korçe Dishnice, Km. i I, zona kadastrale 1101, nr.pasurie 262/57.

Adresa:
KORCE Lagjja 9, Rruga Midhi Kostani, Nr.3/1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 15.11.2021
Statuti i shoqerise, date 03.03.2021
Vendimi i Ortakut te Vetem, date 18.08.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2017
Pasqyra e Performances 2018
Pasqyra e Performances 2019
Pasqyra e Performances 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 4 116 235,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 004 460,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 905 080,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 095 747,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:20 214 786,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:15 514 462,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:12 152 845,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:8 298 262,00
Punuar Nga : I.Cara