Skip to content

Dervish Myftaraj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-29 09:03:22
JSON

NIPT: L74815005E
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim dhe tregtim fidanesh, fara, artikuj te tjere bujqesore dhe postera bujqesore. Dezinfektim, deratizim, deinsektim dhe sherbime te tjera ne bujqesi, pyje dhe kullota. Tregtim me pakice te pesticideve. Ekspert bujqesie.Tregti te veglave dhe rrobave te punes dhe artikuj te ndryshem.Tregti gje e gjalle dhe agregate bujqesore. Sondime dhe hapje profile. Tregti fruta-perime. Tregtim te pajisjeve laboratorike dhe reagente kimike. Permiresim pyjesh, shkalbezim, pyllezim, luftim semundjesh dhe demtuesish ne pyje, sistemime malore.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 15/12/2017
Rrethi: Korce
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
II.5.B.3 - Tregtim me pakicë të plehrave kimike me rrezikshmëri
II.5.A.3 - Prodhim dhe tregtim të produkteve të mbrojtjes së bimëve (produkteve të rrezikshme dhe me rrezikshmëri të lartë)
II.4 - Prodhimi dhe/ose tregtimi i farave dhe/ose fidanëve
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Sheshi punetoreve, Ndertese 1 kateshe, Zone Kadastrale 2573, Nr.Pasurie 1/454

Adresa:
Tirane, Njesia Administrative Nr. 9, Rruga Mine Peza, Pallati 214, Shk. 4, Ap. 25

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 29.11.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : I.Cara