2G MARE BLU
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-02-16 07:42:18
JSON
NIPT: | L76421203A |
---|---|
Administrator: | Doreida Gunbardhi |
Objekti i Veprimtarisë: | Perpunim, transormim, konservim ne kripe, nen vaj, marinim, tymosje dhe tharje te prodhimeve te detit, agriculture, mishi, alkoli. Tregti me shumice dhe pakice, import-eksport te prodhimeve te detit dhe te tokes, mishit, alkolit. Hapja e pikave te shitjes per prodhimet e dettit , tokes. Realizimi dhe menaxhimi I impianteve te transformimit te peshkut. ( marikultura intensive dhe semiintensive, akuakultura me koshe lundruese) tregtimit te produkteve detare dhe prodhimeve ushqimore ne pergjithesi. Shoqeria mund te merret me cdo gje e mund te kete lidhje me objketin social duke realizuar te gjitha aktivitet e nevojshme per realizimin e ketij qellimi: tregtare , te patundhsme , te tundshme , financiare e bankare. Per zhvillimin e aktivitetit te vet mund te shfrytezoje ecommerce dhe cdo tekniketjeter, mund te marre aksione dhe te aderoje ne shoqeri dhe firma te tjera me object analog. |
Emërtime të tjera Tregtare: | 2G MARE BLU |
Forma ligjore: | Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K |
Viti i Themelimit: | 06/02/2017 |
Rrethi: | Vlore |
Shteti ku vepron: | Shqiperi |
Origjina e Kapitalit: | Shqiperi |
Kapitali Themeltar(Lekë): | 1 000 000,00 |
Numri i pjesëve: | 1 |
Lloji i pronësisë: | Private |
Nr. i administratorëve: | 1 |
Femër/Mashkull: | Femer |
Statusi: | Pezulluar |
Leje/Licensa: |
II.1.A -
Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
|
Çështje Ligjore: | Me date 27.07.2017, me vendim te ortakut te vetem te shoqerise u vendos pushimi i perkohshem i aktivitetit pa afat. Statusit ishte "Aktiv" u be "Pezulluar". |
Ndryshime | |
Adresa: |
Seli/Zyra Qendrore: |
Akte. Tjetërsim Kapitali: |
→ Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 13.02.2023 → Statuti i Shoqerise |
Dokumenta Financiare: |
→ Pasqyrat Financiare 2017 |
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017:
-39 987,00 |
|