Skip to content

EK-NA GAZ
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-12 08:35:08
JSON

NIPT: L76427201N
Administrator: Ekaterini Joshi
Objekti i Veprimtarisë: Tregeti me pakice e gazit te lengshem per ngrohje dhe gatim. Tregeti me pakice e aksesoreve qe perdorin pajisjet e gazit.
Emërtime të tjera Tregtare: EK-NA GAZ
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20/02/2017
Rrethi: Himarë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Çështje Ligjore: Me date 01.09.2017, me vendim te ortakut te vetem, u vendos: Pushim i Perkohshem i Aktivitetit. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Pezulluar"
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Himarë, Rruga Nacionale Spile-Himare, Lagjja Spile, Objekt Nr.1000/3, Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 12.05.2023
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja