Skip to content

HEC KULOTA SH.P.K
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2018-04-29 10:49:57
JSON

NIPT: L78105201N
Administrator: Kujtim Hasa
Objekti i Veprimtarisë: Financimi, projektimi, ndertimi, venie ne pune, shfrytezim, mirembajtje, administrimi i "HEC KULOTA". Prodhimi, furnizimi, transmetimi, instalim te prodhimit te energjise dhe veprave hidro-energjitike, shperndarja, importi dhe eksporti, shitja e energjise elektrike te prodhuar. Kryerja e cdo lloj aktiviteti tjeter qe i sherben realizimit te veprimtarise se shoqerise
Emërtime të tjera Tregtare: HEC KULOTA SH.P.K
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 30.06.2017
Rrethi: Kukës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kukës Bushtrice BUSHTRICE Lagjja Lapaj, Rruga Kukës Bushtrice, objekt me nr pasurie 14 dhe zone kadastrale 1333 ( Hotel Gjoka)

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare