Skip to content

QENDRA MULTIDISIPLINORE E SHERBIMEVE PSIKOLOGJIKE DHE LIGJORE "FAMILY"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-09-23 12:39:11
JSON

NIPT: L81603015J
Administrator: Valbona Treska
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime ne fushen e psikologjise ligjore; Keshillime, vleresime dhe trajtime psikologjike; Sherbime ligjore te asistences, keshillimit, perfaqesimit, pergatitjes, perkthimit te akteve; Trajnime ne fushen e psikologjise dhe ligjit; Çdo veprim tjeter te nevojshem qe ka lidhje me objektin e veprimtarise se shoqerise
Emërtime të tjera Tregtare: QENDRA MULTIDISIPLINORE E SHERBIMEVE PSIKOLOGJIKE DHE LIGJORE "FAMILY"
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26/03/2018
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Bulevardi "Zhan Dark", Pallati Gora, Kulla Nr.4, Nd.2, H.13, K.3, Ap.7

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 23.09.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Kontrate Dhurimi Kuotash, date 15.12.2018
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : K.Laro