Skip to content

Partner Travel Company
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-01 09:20:50
JSON

NIPT: L81612048H
Administrator: Albert Koçi
Objekti i Veprimtarisë: Transport udhëtarësh si brenda dhe jashtë vendit, Agjensi transporti udhëtarësh. Agjensi turistike brenda dhe jashtë vendit. Transpot mallrash për vete dhe për të trëtët. Tregti me shumice dhe pakice të artikujve të ndryshëm industrialë dhe ushqimore. Import - eksport. Automjete me qera etj.
Emërtime të tjera Tregtare: Partner Travel Company
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 06/04/2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane, Autobus Setra me targe AA 239 UH
Tirane, Autobus FORD me targe AA 972 2 RZ
Tirane, Autobus Tip Mercedes Benz me targe AA AA 829 GK
Tirane, Autobus Tip Mercedes Benz me targe AA 838 JU
Tirane, Autobus Tip Mercedes Benz me targe AA 686 ON
Tirane, Autobuz IVECO me targe AA 939 VV
Tirane, Autobus Setra me targe AA 436 US
Tirane, Autobus tip Mercedes Benz me targe AA785OM
Tirane, Autobus Mercedes Benz me targe AA 481 US
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VII.1 - Transport rrugor ndërkombëtar i udhëtarëve
LICENCË PËR SHËRBIME TË RREGULLTA TË SPECIALIZUAR, TE TRANSPORTIT TE UDHETAREVE BRENDA VENDIT -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake nr.7, Muhamet Gjollesha, Pallati Nr 77/1, Shkalla 2, Kati 1, Ap.2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 01.09.2021
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala