Skip to content

AUTO ADEMI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-10-19 10:55:11
JSON

NIPT: L81722041E
Administrator: Shpëtim Ademi
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport te pjeseve te kembimit, tregeti me shumice dhe pakice te mallrave te ndryshem industriale, pjese kembimi, pajisje elektroshtepiake, servis per riparime automjeteve te te gjitha llojeve die te tipave te ndryshem, duke perfshire autovetura dhe makina te cdo tonazhi, import eksport, tregti me shumice dhe pakice te mallrave te ndryshem, vajra lubrifikante, ushqimore, elektrike,hidraulike,duralumin, pllaka te te gjitha llojeve, cigare, bar resorant, etj. Import eksport dhe shitje me shumice dhe pakice te pjeseve te kembimit per autoveturat dhe ndryshme duke perfshire ketu autovetura dhe makina te cdo lloji dhe tonazhi.Import-eksport dhe shitblerje ,me shumce dhe pakice te makinave dhe autoveturav te te gjitha llojeve e tonazheve.Importeksport dhe tregtim me shumuice dhe pakice gomash te te gjitha llojeve.Import eksport te aksesoreve te automjeteve te te gjitha llojeve dhe veshjeve te punes.Lavazh per automjete.
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 26/04/2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 3 500
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Festim Ademi; Gëzim Ademi; Shpëtim Ademi
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VIII.1.A - Tregëtimi me shumicë i naftës, gazit, nënprodukteve përfshirë ato bio si dhe lëndët djegëse
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Bashkiake Nr.5, Rruga Komuna e Parisit, Kompleksi Kika2

Adresa:
Tirane, Njesia Bashkiake nr 5, Rruga Prokop Mima, Pallati Pajtoni, Shkalla 3, Apartamenti 3,4

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.10.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 382 704,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 35 939,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 81 470,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -3 167,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:39 381 801,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:38 803 415,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:30 350 437,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:20 000,00
Punuar Nga : A.Baja