Skip to content

DH Albania
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-09 11:40:43
JSON

NIPT: L81918008S
Administrator: Avdjol Dobi
Objekti i Veprimtarisë: Qëllimi dhe biznesi i kompanisë do të jetë kryesisht kryerja e shërbimeve në fushën e ndërtimit, infrastrukturës, energjisë, zhvillimit, investimeve, projektimit, menaxhimit dhe naftës dhe gazit dhe çdo fushe tjetër të mundshme që paraqitet në të ardhmen.
Emërtime të tjera Tregtare: DH Albania
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 18.07.2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 111 240,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: Dunwell Haberman LLC është një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 25.06.1998, me numër regjistrimi 6948089, me seli në Wilmington, Delaware, me përfaqësues Neesha Lynn Kunar (Sipas vendimit për Nipt sekondar, datë 03.12.2018)

Data e themelimit të shoqërisë sipas dokumentave të QKB ndryshon nga data e themelimit nga të dhënat e Departamentit të Shtetit Delaëare.

Dunwell Haberman LLC është një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 25.06.2018 dhe që funksionon sipas legjislacionit të Delaware, me numër regjistrimi 6948089, me adresë 2701 Centerville RD, Wilmington, Delaware (Sipas Divizionit të Korporatave, Departamenti i Shtetit, Delaware, https://icis.corp.delaware.gov/Ecorp/EntitySearch/NameSearch.aspx)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 1000 USD dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 08.02.2020
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.2, Rruga Papa Gjon Pali II, Ndërtesa Nr.12, ABA Business Center, Kati 14- të, Zyra nr 1402

Adresa:
Tiranë, Rehabilitimi i segmentit rrugor, mbikalimi pallati me shigjeta, rrethrrotullimi Shqiponja, Lot 1 me REF-84999-09-08-2018, me vendodhje në Tiranë, Rrethrrotullimi Shqiponja.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 03.12.2019
Akti i themelimit te shoqerise se huaj
Vendimi per NIPT sekondar 03.12.2018
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala