Skip to content

BLUE TEX INT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-08-06 12:49:22
JSON

NIPT: L82112020I
Administrator: Balraj Singh; Chander Rekha
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim dhe import-eksport i artikujve te pergjithshem. Shoqeri mund te kryeje çdo aktivitet tjeter i cili eshte ne perputhje me ligjet e Republikes se Shqiperise.
Emërtime të tjera Tregtare: BLUE TEX INT
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07/09/2018
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Indi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull, Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Abdyl Frasheri, Ndertesa 8, Hyrja 7, Ap.25, 1019

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 06.08.2022
Akti themelimit dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani